fredag 22 januari 2010

Hårdare än hårdast!

ERBJUDANDET vi hintade om...Here it goes...

Vid köp av ett kompletta par MYKITA glasögon nu på måndag den 25 jan. Bjuder vi på en helt ny Antireflexbehandling från HOYA, Hi-Vision Longlife.

"Nu kommer den hårdaste antireflexbehandlingen någonsin!
Hoya lanserar nu sin nya antireflexbehandling för ett extremt långlivat, klart och komfortabelt seende. Därmed sätts också en ny standard för reptåliga behandlingar av plastglas. Hi-Vision LongLife (HVL) är uppbyggt av många olika lager och det är en samverkan mellan dessa som resulterar i de tåliga egenskaperna. Samtidigt ger behandlingen ett ljusgenomsläpp på 99% och därmed en optimal antireflex-funktion. Det skapar både ett behagligt seende och ett elegant utseende, därögonen tydligt framträder bakom glasen. Irriterande regndroppar och kondens på glasen är inte längre ett problem, då vatten stöts bort från ytan. Med HVL, som behandlingen kallas, blir glasen också lätta att rengöra från smuts och fett, vilket i sin tur minskar slitaget. De goda egenskaperna för lätt avtorkning bibehålls även efter en mycket lång tid. Behandlingen är dessutom antistatisk. Den innebär att dammpartiklar inte dras till ytan, som de annars gör när glasen laddas statiskt efter rengöring. Mindre damm betyder mindre avtorkning. Hoya har en ledande position på marknaden som utvecklare av glasögonglas och antireflexbehandlingar. Eftersom man har full kontroll över hela processen, från råmaterialet till den avslutande behandlingen, kan man också garantera en utomordentlig vidhäftning som förhindrar att de täckande lagren släpper. Hi-Vision LongLife lever upp till sitt namn på alla tänkbara sätt.

Fördelarna med Hi-Vision LongLife
  • Reptålighet
  • Antireflexegenskaper
  • Vattenavvisande egenskaper
  • Smutsavvisande egenskaper
  • Antistatiska egenskaper

Sammansättningen: samverkan mellan de olika lagren är utgångspunkten för att noggrant synkronisera de olika materialen och skapa den optimala antireflexbehandlingen. En precision som gatanterar optimal klarhet pch antireflektion."

källa: http://hoya.se/index.php?SID=4b5abd7cabd9a183194316&page_id=3152

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar


Leta i den här bloggen